Teszteld a titkos erőd

Tapasztald meg milyen a titkos szorító erőd ezzel az egyszerű módszerrel.

Intim önvizsgálat

Önvizsgálat: 

1. Álló testhelyzetben, a középső ujjad vezesd be a hüvelyedbe és annak izmait összehúzva szorítsd meg az ujjad és ellenőrizd a hüvelyszorításod erejét. Osztályozd le 1-től 5-ig a szorításod erejét
/5-ös a legerősebb szorítás/

2. Most szorítsd meg újból az ujjad a hüvelyizmokkal és számolj el 6 ig miközben ugyan olyan erővel tartod a szorítást.
Fontos, hogy ne a farizmaid szorítsd, hanem belül a hüvely izmokkal dolgozz. Figyeld meg, hogy ugyanolyan erősséggel tudod e szorítani mindvégig.

Kiértékelés:

Ha 4es vagy 5 ös, vagyis erős szorítást tapasztalsz a hüvelyedben, és megtudod tartani ezt 6 számolásig, akkor biztos lehetsz benne, hogy megfelelő a gátizmaid erőnléte és Intimfitness tornával továbbra is megelőzheted az intim izmok gyengülését és tovább fejlesztheted az intim ügyességed, javíthatod a kismedencei szervek oxygén és tápanyag ellátását és biztonságosan sportolhatsz.

Ha ennél gyengébb a szorításod és elszökik a szorítás ereje számolás közben, akkor erősen ajánlott naponta tornáztatni a gátizmaidat Intimfitness tornával vagy Intim medical terápiás egyénre szabott gyakorlatokkal, mert hamar kellemetlen tünetek jelzik a gátizomzat a gyengeségét.

– Ilyen pl: az akaratlan vizeletcsepegés, ami tüsszentésnél, erős köhögésnél, szökdelésnél ,kocogásnál, nevetésnél tapasztalható vagy

– levegő áramlik a hüvelybe tornázás, szexaktus közben ”hüvelypuki” -val távozva, esetleg víz jut a hüvelybe úszás, fürdés közben, megnövelve a fertőzések kockázatát.

– Lehet szél vagy széklettartási nehézség, aranyér megjelenése.

– Előrehaladott gátizom gyengeségnél a kismedencei szervek is megsüllyednek(méhsüllyedés, hólyagsérv, végbélsérv, hüvelysérv)

Intim medical akadémián végzett szakemberek által megtanított és vezetett

 „intim-kondizás” pár hét alatt meghozza az eredményt. A hüvely a kismedencében a gátizmok erejével tartófalként támasztja alá a szerveket. Rendszeres edzésével megelőzhetjük és megszüntethetjük az intim tüneteket.

Az intim erőnlét önbizalmat ad. Fellendíti a párkapcsolatot.

Segíti a nőiségünk harmonikus megélését, és színesíti a hétköznapokat. Energikusabbak, felszabadultak leszünk és megnöveljük a kisugárzásunkat is.

Ki ne vágyna felszabadult életérzésre?

Olvass tovább a témáról:
http://intimfitness.hu és http://intimtorna.net/